Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka rodzaju rybek , które dostałam od znajomych , trochę włożonej pracy no i na sylwestra pyszne klopsiki w occie gotowe. Smaczna przekąska którą każdy ze smakiem skonsumuje. Polecam
maszynka domielenia, miska, patelnia, garnek , szklanka, łyżka,
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 134
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 37
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 86
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 134
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 37
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 86
Składniki
Zalewa; Składniki zalewy włożyć do garnka i zagotować, gotować około 10 minut. Kajzerki namoczyć w mleku , mąkę wymieszać z bułką tartą. Wypatroszone i oczyszczone rybki zmielić razem z cebulą i odciśniętą bułką w maszynce do mięsa. Dodać jajko, sól , pieprzu do smaku i wyrobić masę. Z masy formować kulki , obtaczać w mące wymieszanej z bułką tartą i smażyć na rozgrzanym oleju. Gotowe klopsiki włożyć do dużego słoja lub naczynia i zalać przygotowaną zalewą. Słój zakręcić i odstawić w chłodne miejsce . Po 2 - 3 dniach klopsiki gotowe do spożycia. Smacznego
Klopsiki gotowe do podania.