Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja sprawdzona propozycja na ala matiasy w majonezie
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 432
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 81
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 297
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1222
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 432
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 81
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 297
Składniki
Bardzo smaczna i lekka propozycja podania śledzi na świątecznym stole. Płaty śledziowe odmaczałam cała noc w zimnej wodzie- nie lobię aby były zbyt słone- ale to zależy od gustu. Następnego dnia dokładnie je odsączyłam. Do miseczki wyłożyłam seler i pokrojony w półplasterki por, dodałam sosy i pieprz i pokrojone śledzie. Całość wymieszałam. Po godzinie smaki trochę się przegryzą, ale najlepsze są już na wieczór. Takiego śledzia można przygotować odrobinę wcześniejszej nie ma w nim składników, które mogą się popsuć. Smacznego :)