Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego przepisu. Farsz sprawia, że jajka są aromatyczne i mają to coś.
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 280
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 280
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Gotujemy w torebce ryż i odstawiamy do wystygnięcia. Gotujemy jajka na twardo i trzemy je na warzywnych oczkach tarki prosto do miski.
Następnie dodajemy wszystkie składniki, paprykę i ananas kroimy w drobną kostkę. Wszstko dobrze razem mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do odpowiadającego nam smaku. Dodajemy posiekany szczypiorek. Pozostałe jajka obieramy ze skorupek, dzielimy wzdłóż na połowę, wyjmujemy żółtka, a dołek nadziewamy naszą pastą chrzanową. Uwagi: Pozostałe żółtka można użyć do wykonania innego rodzaju past, lub dodać do tej przez nas zrobionej. Ja nie dodaję, wykonuję inne pasty do nadziewania jajek.