Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i łatwa przystawka sprawdzi się na przyjęciach jak również na świątecznym stole .
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 126
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1713
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 600
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 237
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 108
Składniki
Ogórka myjemy , kroimy na około 3 cm plastry, wydrążamy w środku . Jajka gotujemy na twardo , studzimy i obieramy. Matiasy odsączamy z zalewy , osuszamy i drobno siekamy. Cebule obieramy i kroimy w drobną kostkę , jajka również . Jedna łyżkę cebuli odkładamy .
Resztę cebuli mieszamy ze śledziem i jajkiem , musztardą , chrzanem i śmietaną .Dodajemy pokrojoną pietruszkę , doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
Tatara wkładamy do wydrążonych kawałków ogórka . Dekorujemy resztą cebuli.
Wkładamy do lodówki na około 30 minut. Smacznego.