Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: - 4 steki z biodrówki wołowej - 2 ząbki czosnku - papryczka chili mielona - sól, pieprz - oliwa Sposób przygotowania: Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1799
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1735
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 487
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1799
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 396
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1735
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 487
Składniki
Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.