Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedne z najsmaczniejszych grzybów, nie tylko smażone, ale i w sosach, nadzieniach oraz marynowane. Polecam.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 298
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 61
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 298
Składniki
Oczyszczone, wymyte grzyby.
Solimy, pieprzymy.
Obtaczamy w roztrzepanym jajku.
Tak namaczane w jajku rydze smażymy na gorącym tłuszczu z każdej strony na rumiany kolor.
Usmażone rydze podajemy z chlebem, chyba że ktoś lubi inaczej je konsumować. Smacznego!!!