Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jadam takich rzeczy,lecz dla męża wszystko zrobię:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Słoninkę kroimy w drobną kostkę. Smażymy na wolnym ogniu do rozpuszczenia jej. Dodajemy przyprawy i jabłko utarte na grubych oczkach ,podsmażamy do zrumienienia wszystkich składników.
Rozlewamy gorący szmalczyk do naczyń jakie uważamy za stosowne.
Smacznego życzę!