Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca kolacja w kilka minut. Mega pyszne, skuszą kazdego.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 69
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1696
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 69
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7164
Polecam.
Odsłon: 1696
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 88
Przepis dnia
Składniki
Pieczarki obrać, pokroić. Na patelni rozgrzać trochę oleju wrzucić pieczarki , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut .Paprykę , cukinię umyć , zetrzeć na tarce o grubszych otworach, wymieszać z pieczarkami i ziołami polskimi. Jajka wybić roztrzepać.
Na plaster szynki ułożyć plaster sera.
Z jednego boku ułożyć porcję warzyw.
Zwinąć w roladkę , zanurzyć w jajku, tartej bułce, jeszcze raz w jajku i bułce. ułożyć w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni , wstawić i piec 20 minut.