Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna przystawka.
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 170
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 189
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 63
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 170
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 189
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy, smarujemy przecierem pomidorowym i układamy na nim plasterki szynki.
Na szynce układamy ser żółty.
Ciasto zwijamy.
Kroimy na cienkie kromeczki i układamy na formie wyłożonej papierem do pieczenia.
Pieczemy około 20-30 minut w temp. 180 stopni.