Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik w innym wydaniu- pyszna przekąska.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 155
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 107
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 155
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 39
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie : Ziemniaki ugotować w mundurkach w osolonej wodzie. Następnie obrać i wydrążyć środki. Śledzie drobno posiekać, połączyć ze startymi środkami ziemniaków, startą marchewka i jabłkiem. Dodać startą cebulę, przyprawić do smaku i wymieszać.
Do wydrążonych środków ziemniaków nakładać farsz śledziowy, obłożyć majonezem i posypać kminkiem.