Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosenny śledzik o każdej porze roku...
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
Śledzie opłukać i skropić sokiem z cytryny.Powinny być lekko słonawe.Jeżeli trzeba (tzn.są zbyt słone) namoczyć wcześniej we wodzie.Ogórki kiszone i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej na grubych oczkach.Cebule pokroić w paski i sparzyć wrzątkiem kilka minut.Wymieszać wszystko ze śmietaną i dodać pokrojone śledzie.Przed podaniem posypać szczypiorkiem.
SMACZNEGO