Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedne z moich ulubionych ;) przepsi dawno temu dostałam od koleżanki z pracy zamieniłam tylko ketchup na pastę pomidorową
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 157
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 83
Obłędne w smaku śródziemnomorskie kanapki z owocami morza.
Odsłon: 91
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6434
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 137
Składniki
śledzie kroimy układamy w głębszym naczyniu.
Pokrojoną cebulkę trzeba zeszklić na oliwie dodać rodzynki, koncentrat pomidorowy wedle uznania ja lubię dużo, chwilkę pogotować, doprawić do smaku.
Kiedy sos wystygnie wyłożyć na śledzie. Zamknąć lub owinąć folią spożywczą i schować do lodówki.Najlepiej zrobić dzień, dwa dni wcześniej żeby "przeszły"....