Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w ziołach prowansalskich mają niesamowity smak, są pyszne i bardzo szybko znikają z talerza.
garnek do gotowania
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 39
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7199
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 39
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7199
Składniki
Wszystkie składniki razem z cebulą zagotować. Gotować tak około 20 min. Śledzie opłukać, oczyścić, osuszyć i pokroić w kawałki szerokie na około 2 - 3 cm, pokrojone śledzie włożyć do gorącej zalewy, ponownie gotować jeszcze około 20 min. Po zagotowaniu śledzie włożyć w chłodne miejsce w celu przegryzienia smaków. Śledziki są najlepsze po 2 - 3 dniach.