Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepszy dodatek do postnego obiadu w piątek, na wigilię czy jako przekąska na imprezę.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1529
Składniki
w zależności jakie śledzie lubicie, ja wybrałam marynowane, obrać ze skóry i pokroić w kostkę. Jabłka utrzeć na grubych oczkach jarzynówki i skropić cytryną. Cebulę pokroić w kostkę i posypać cukrem. Przygotowane składniki wymieszać na misce, dodać sos majonezowo - śmietanowy i ponownie wymieszać. Gotową sałatkę wstawić do lodówki. Można dodać przeciśnięty ząbek czosnku dla zaostrzenia smaku.