Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie w przygotowaniu nie licząc czasu namaczania :)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 28
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 106
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 28
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 124
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 106
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 104
Składniki
Śledzie namoczyć, ja moczę w wodzie, ale można w mleku. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, sparzyć i odsączyć. Majonez wymieszać z obydwoma musztardami. Śledzie odcedzić i pokroić na drobniejsze kawałki, lekko skropić octem lub sokiem z cytryny zostawić je tak na ok. 10 min. Śledzie przełożyć do miski, dodać cebulę i sos majonezowo-musztardowy, wymieszać i wstawić do lodówki żeby się przegryzły. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego