Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie najczęściej podajemy z dodatkiem cebuli , z porem będą smakowały równie wyśmienicie . Polecam wypróbować przepis i zaskoczyć wszystkich na święta , ten przepis nie ma sobie równych .
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 126
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 171
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
Śledzie opłukaj , wymocz w mleku około godziny , osusz , pokrój w paski Pora pokrój w półplasterki , sparz wrzątkiem , wystudź i odciśnij z wody Ogórki pokrój w półplasterki .
Majonez wymieszaj ze śmietaną. Śledzie wymieszaj z porem i ogórkiem dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj majonez ze śmietaną . Wszystkie składniki połącz ze sobą , wstaw do lodówki najlepiej na całą noc , przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.