Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne śledzie na każdą okazję
Miska,deska do krojenia, ostry nóż, szklane naczynie do gotowej potrawy
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 111
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 210
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 29
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 151
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 111
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 210
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 29
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 42
Składniki
Śledzie wymoczyć, około 60 minut. Należy kilka razy wymienić wodę W międzyczasie obrać cebulę i jabłka, pokroić w drobną kostkę i razem wymieszać. Śledzie pokroić w paski około2-3 cm Na spodzie naczynia wyłożyć cienką warstwę cebuli i jabłek Położyć śledzie i skropić sokiem z cytryny . Układać naprzemiennie aż do wyczerpania produktów. Zalać olejem najlepiej słonecznikowym. Wstawić do lodówki na około 3 godziny. Podawać z pieczywem