Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na zabawę karnawałową.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 54
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 54
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 105
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 341
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić w ósemki. Dynię pokroić i udusić z odrobina wody do miękkości. Ugotowaną dynie zmiksować z jabłkiem i cebulą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, sokiem z cytryny i wymieszać ze śmietaną. Śledzie pokroić, ułożyć na półmisku, obłożyć jajkami i polać przygotowanym sosem dyniowym. Przed podaniem możemy schłodzić w lodówce. SMACZNEGO.