Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przysmak na czas postu jak i podczas biesiad kulinarnych,suto zakrapianych.Wszak wiadomo,że rybka lubi pływać. -))
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 33
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 70
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1055
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 153
Składniki
Filety śledziowe moczymy w przedziale czasowym od 20 do 30 minut.Następnie odcedzamy i po dokładnym osuszeniu kroimy w dzwonka.Obraną cebulę kroimy dość drobno.Do miski o średnicy ok.30 cm wsypujemy dzwonka oraz cebulę.Dodajemy przyprawy i zalewamy olejem roślinnym.Ważnym jest aby składniki były całkowicie zamoczone.Po ok.dwóch dniach możemy rozkoszować się naszym tradycyjnym i nieodzownym przysmakiem,nie zapominając o stwierdzeniu powyżej,że rybka lubi pływać.Życzę smacznego.