Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sledzie w innej odslonie,na Wigilie,imprezy...
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6292
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 116
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 592
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 798
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 6292
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 102
Składniki
Sledzie pokroic na 3 -4cm kawalki, zalac octem,pomoczyc w occie ok pol godz.Odlac ocet.Cebule pokroic w plastry,zeszklic na patelni,dodac sol,pieprz mielona papryke, nastepnie dodac koncentrat pomidorowy i sparzone,odciekniete rodzynki, podsmazyc jeszcze okolo 2-3 min. Ulozyc s sloiczku lub w salaterce warstwami,ciasno ubijajac,odstawic do lodowki na 24 godz w celu przegryzienia sie smakow.Smacznego