Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie korzenne z suszonymi śliwkami - doskonała propozycja na świąteczny stół, ale równie dobrze sprawdzi się jako przystawka na imprezę.
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 33
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 895
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 33
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 99
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 117
Składniki
Grzyby zalać wodą, namoczyć i ugotować do miękkości, następnie pokroić na mniejsze kawałki. Śliwki pokroić w paski. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju. Na patelnię dodać pozostałe składniki i grzyby, chwilę wszystko dusić. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Sos wystudzić. W słoiku przekładać warstwowo sos i śledzie. Zostawić na noc do połączenia smaków. Najlepsze będą po 2-3 dniach. SMACZNEGO!!!