Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy pomysł na śledzia - w zalewie curry z cebulą i żurawiną. Warto spróbować
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 15
Składniki
Śledzie pokroić w kawałki, odłożyć do miski, popieprzyć. Cebulę pokroić w cienkie pół-krążki, dodać połowę soku z cytryny i cukier - wymieszać. Wymieszać olej z curry - zalać śledzie, dodać cebulę i żurawinę i delikatnie zmieszać całość. Odstawić na minimum 3 godziny, najlepiej na całą noc.