Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać i rozkoszować się soczystością i chrupkością !
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7192
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 42
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 25
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7192
Ryż smażony z jajkiem jest jednym z naszych ulubionych dań kuchni chińskiej,...
Odsłon: 42
Składniki
Do miski wsypać łyżkę vegety,2 łyżeczki papryki średniej (1/3 ostrej i 2/3 słodkiej), 1/2 łyżeczki curry łagodnego, 4-5lyzek oliwki wszystko wymieszać. Wrzucić skrzydełka na całą noc czasem mieszając. Następnego dnia skrzydełka wyjąć z marynaty odsączyć, obtoczyć w mące kartoflanej i wkładać delikatnie na głęboki olej rozgrzany porządnie, smażyć na zloty kolor - najlepsze prosto z garnka SMACZNEGO :)))