Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 62
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
dzień w cześniej skrzydełka zabejcowac w oleju i wegecie. Nastepnie zrobic podwójną panierke w jajku i optoczuc bułce tartej. Na mały małym ogniu smażyc po 10 minut z jednej i drugiej strony.
Sos należy sporządzic z miodu i wyciśniętej cytryny dodac przyprawy do smaku.