Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu serowe żagielki doskonale nadają się na przyjęcia, szczególnie te dziecięce. Rozbawią i zaspokoją pierwszy głód naszych gości.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 119
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 167
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 46
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 140
Składniki
Paluszki rybne usmażyć na oleju, a potem ułożyć na papierowym ręczniku, aby ociekł z nich tłuszcz ze smażenia. Plastry sera przekroić po prze-kątnej tak, by powstały z nich trójkąty. Papryki umyć, wydrążyć gniazda nasienne. Z papryk wyciąć małe trójkąciki. Trójkąty żółtego sera nawlec na wykałaczki, na końcu nałożyć trójkąciki z papryki.
Następnie wykałaczki wbić w paluszki rybne. Przekąskę podawać z keczupem, majonezem, sosem pomidorowym albo z dipami.