Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe myszki to efektowna przekąska na zimno z jajek, która przekona do siebie nawet najmłodszych niejadków.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Składniki
Jajka ugotuj na twardo i obierz, kiedy ostygną. Przekrój każde jajko na pół. Ułóż na półmisku tak, aby żółtko było na spodzie, a białko u góry.
Ser zetrzyj na tarce o niewielkich oczkach. Rzodkiewki umyj i pokrój w plastry. Z kawałka papryki wykrój 8 kwadracików jak najmniejszych. Cebulę posiekaj w piórka.
Każdą połówkę jajka posmaruj majonezem. Posyp serem. Paprykę ułóż jako nos, a z kulek pieprzu zrób oczy. Każdy plasterek rzodkiewki to ucho. Cebulę przyłóż jako ogon.
Serowe myszki serwuj na zimno.