Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie małe chrupiące co nie co na kęsa.Na obiad lub przekąskę:)
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 212
Polecam.
Odsłon: 2226
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 117
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 362
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 60
Składniki
Obranego selera utrzeć na grubych oczkach tarki. Dodać pokrojoną drobniutko papryczkę chili,posiekaną natkę oraz cebulki drobno pokrojone.
Dodać mąkę i posolić do smaku. Na rozgrzany tłuszcz kłaść łyżką małe placuszki,smażyć z dwóch stron,a nadmiar tłuszczu odsączyć na ręczniku papierowym.
Na każdy placuszek dać serek oraz kawior. Smacznego życzę!