Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
prosta i smaczna sałatka ziemniaczna
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 52
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 121
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 171
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 52
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 141
Składniki
Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić obrać i pokroić w kostkę.
Cebule obrać, pokroić w kostkę i usmażyć na małej ilosci oleju.
Boczek wędzony pokroić w drobną kostkę i usmażyć na suchej patelni.
Z majonezu, jogurtu, musztardy i soku z cytryny zrobić sos, przyprawić pieprzem. Wymieszać wszystko razem z sosem i wstawić do lodówki do schłodzenia.