Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać i modlić się by starczyło na dokładkę
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Kurczaka wyfiletować, pokroić w kosteczkę (ok 0,5 do 1 cm). kukurydzę i ananasa odsączyć, plastry ananasa pokroić (kawałki ok 1 cm), dołożyć majonez. Wszystkie składniki wymieszać, schłodzić ok 1 godz w lodówce. NICZYM WIECEJ NIE DOPRAWIAĆ Smacznego