Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka jest już bardzo dobra przed włożeniem jej do słoika, jest wtedy bardzo chrupiąca, ma bardzo interesujący smak, słodko kwaśny, czuć nutę czosnku i natki petruszki, po zamarynowaniu w słoiku jest jeszcze bardziej smaczna, idealna do obiadu, jak również jako przekąska w jesienne i zimowe popołudnia ;) Serdecznie polecam
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 11
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 408
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 878
Składniki
Ogórki zetrzyj w plasterki, porostałe warzywa należy zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do nich olej, ocet, sól, cukier pieprz, pokrojoną natkę pietruszki oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko razem należy dokładnie wymieszać. Następnie nakładamy sałatkę do słoików i wekujemy 30 min.