Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna super smaczna i szybka w wykonaniu sałatka na Świąteczny stół.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 104
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 148
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 32
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 133
Składniki
Wykonanie: Makrelę dokładnie obrać z ości, połączyć z groszkiem, pokrojoną natką pietruszki, posiekaną cebulą. Oliwki odcedzić, pokroić, połączyć z sałatką, przyprawić do smaku i wymieszać z majonezem. Możemy też zastosować oliwki zielone.