Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...mały,udany eksperyment ;-) POLECAM
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 128
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 154
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 876
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 173
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 100
Składniki
Kurczaka umyć,osuszyć i pokroić w cienkie paski.Wymieszać z 4-5 łyżkami sosu sojowego i odstawić do lodówki. W tym czasie posiekać kapustę i pokroić w kostkę resztę warzyw.Wsypać wszystko do dużej miski ,polać sosem (olej+sól+pieprz+sok z cytryny+posiekane listki mięty i melisy) i dokładnie wymieszać.Doprawić jeszcze solą i pieprzem.Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć kurczaka ok 5-7 min,doprawić solą i pieprzem .Wystudzone mięso wyłożyć na sałatkę,posypać pokrojoną fetą i oliwkami.
SMACZNEGO