Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cos nowego, swieze warzywa, zdrowe i ciekawe, jezeli ktos lubi kalafior, warto poznac jego surowa wersje. mniam mniam
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 94
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 2087
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 288
Składniki
Papryke czerwona pieczemy w piekarniku 180 stopni przez okolo 20-25 minut. Po upieczeniu obieramy ze skorki i kroimy w paseczki okolo pol cm. Czekamy az ostygnie.Kalafior dzielimy na malutktkie kwiatki, cebule drobno siekamy, marchewke i seler kroimy w plasterki okolo 1-2 mm. Mieszamy oliwe z octem, mieszamy wszystkie skladniki razem, dodajemy sos, sol, pieprz do smaku. Odstawiamy na min, 1,5 h do lodowki, najlepsza jest jak jest cala noc , serwujemy i koniec. Salatka nadaje sie znakomicie na przekaske, do ryb z grilla.