Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
feta jeszcze raz
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27468
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27468
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 161
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1200
Składniki
Do misku wrzucić: porwaną na kawałki rukolę, pokrojonego w kawałki pomidora, cebulę w półplasterkach, paprykę posiekaną w paski, ogórka pokrojonego w półplasterki, natkę i fetę w kosteczki - doprawić. Skropić sokiem z cytryny i polać oliwą. Po wymieszaniu włożyć do lodówki na ok 2 godziny i gotowe. Smacznego.