Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Działkowa fasolka ze słoika podsmażona na maśle, z dodatkiem czosnku, papryczki chili. imbiru i serka pleśniowego.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 81
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5352
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 651
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i sałatką warzywną z warzyw.
Odsłon: 81
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 84
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 5352
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 651
Składniki
Na maśle przysmażyłam czosnek, imbir, chili. Dodałam odcedzoną fasolkę i kilka minut podsmażałam.
Dodałam też fasolkę żółtą,
Dodałam sól, pieprz cytrynowy i chili w oliwie i na koniec posiekaną zieloną pietruszkę z zamrażarki.
Fasolkę wyłożyłam na talerz i posypałam pokrojonym serkiem pleśniowym. Danie dodaje energii i nie zamula. Sprawdziłam. Efekt potwierdzony. Smacznego!!!