Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne danie i szybkie w przygotowaniu.
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 74
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 95
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 279
Przyszła mi ochota na coś dobrego i smacznego, coś co przypomniałam sobie z d...
Odsłon: 74
To maleńkie, słodkie, niczym nie nadziane ptysie, idealne na jeden kęs, do po...
Odsłon: 95
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 279
Składniki
Szparagi obrać i ugotować we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, cukru i połowy cytryny, schłodzić w zimnej wodzie.
Szparagi wyjąć, osuszyć, po odkrojeniu twardych końcówek pokroić na części.
Jajka ugotować na twardo i po ostudzeniu pokroić w kostkę.
Szynkę pokroić w kostkę.
Wszystkie składniki sałatki połączyć i doprawić solą i pieprzem.
Udekorować plastrami ogórka.