Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas Bożego Narodzenia - to bardzo smaczny czas! Ps. Hedonista - oczywiście tylko w jedzeniu... WESOŁYCH ŚWIĄT!
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 429
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1051
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 719
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 429
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 22
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 1051
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 719
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 141
Składniki
Ugotować obrane ziemniaki, wystudzić.
Śledzie pokroić na drobne kawałki, podobnie jak wystudzone ziemniaki, ogórek konserwowy, jabłko i cebule (w piórka)
Wymieszać składniki w dużej misce, dodać majonez i kontrolować smak - ja dodaję sporą szczyptę soli i pieprzu, po pół łyżeczki gałki i imbiru. Dokładnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce.
Najlepsze na drugi dzień... o ile coś zostanie ;)