Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna sałatka na przekąskę.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 66
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 66
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 100
Składniki
Składniki: Filet z kurczaka 1 podwójny Kukurydza 2 puszki Cebula biała 1 szt. Ananas w zalewie 1 puszka Sól i pieprz do smaku Listek laurowy 1 szt. Pieprz młynek kilka ziarenek Majonez Wykonanie: Mięso opłukać, zalać wodą i ugotować do miękkości razem z listkiem laurowym i pieprzem. Następnie, odsączyć, ostudzić, pokroić w kostkę, dodać odcedzoną kukurydzę, sparzoną cebulę- drobno posiekaną. Przyprawić do smaku, wymieszać z majonezem według uznania, schłodzić w lodówce i podawać jako przekąskę z pieczywem.