Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała sałatka ,może być podana na przystawkę lub jako danie kolacyjne,
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 744
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 161
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 39
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 24
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 744
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 161
Składniki
cykorię,endywie i roszponkę delikatnie porwać na małe kawałki
cebulę w cienkie półplasterki,paprykę i buraka pokroić w cienką słomkę,dodać do sałaty
filet pokroić w niewielkie kawałki i usmażyć na rumiano na maśle,dodać migdały i orzechy i jeszcze chwilkę podsmażyć,rozłożyć na sałacie
skórkę cytrynowa pokroić bardzo cieniutko i posypać sałatę
z wody,oliwy,soku,cukru ,soli i pieprzu sporządzić sos i polać sałatę
do tej sałaty dodaję surowego buraka ,ale można dodać też gotowanego