Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na rybkę dostałam od siostry, jest pyszna najlepsza na drugi dzień gdy składniki się "przegryzą"
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 33
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 33
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 171
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w plastry, zeszklić lekko na oleju. Rybkę pokroić na mniejsze kawałki, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Wszystkie składniki na zelewę dodać razem i zagotować.
Cebulkę ułożyć w półmisku / słoju i układać kawałki ryby. Zalać gorącą zalewą i pozostawić do całkowitego wystudzenia, następnie wstawić na kilka godz. do lodówki. Rybki najlepiej smakują na następny dzień:) Smacznego!!