Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz tortille i kiełbaski w lodówce? Masz niespodziewanych Gości? Przygotuj szybką, prostą przekąskę, na pewno Goście będą zachwyceni. Roladki z Tortilli, w środku parówka z serem a wszystko owinięte w aromatyczny boczek. Czy brzmi kusząco?
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 127
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 150
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 868
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 172
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 99
Składniki
1. Tortille rozkładam, przecinam na pół, odcinam trójkąty na górze oraz na dolę, tworząc prostokąty. 2. Na każdym kawałku tortilli układam po plasterku żółtego sera,1 łyżeczkę ketchupu oraz połowę berlinki.
3. Tortille zwijam ciasno w roladki i owijam boczkiem. 4. Roladki układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę w rozgrzanym piekarniku 20 minut w 180°C.
5. Przekąska gotowa. 6. Smacznego.