Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, kolorowa i zachęcająca przekąska :)
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Łososia kroimy w plasterki, paprykę w paseczki a szczypiorek siekamy. Placki tortilli przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
Każdy placek smarujemy serkiem, posypujemy papryką i szczypiorkiem. Układamy plasterki łososia, solimy, pieprzymy i zawijamy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej godzinkę. Po tym czasie kroimy na nieduże (1,5-2 cm) roladki i układamy na talerzu.