Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na podwieczorek.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 143
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 184
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 143
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 184
Składniki
Włożyć ser do wrzątku. Musi poleżeć w nim 1/2 godz.. Następnie wyjąć go, rozwałkować. Podsmażyć pokrojone pieczarki, dodać serki topione, trzymać na małym ogniu, aż się rozpuszczą. Włożyć posiekany szczypior, pokrojoną paprykę i ogórek. Wymieszać. Farsz nałożyć na ser, zrolować. Owinąć w folię aluminiową, wstawić na noc do lodówki. Przed podaniem pokroić na plastry.