Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super nadają się na poranne śniadanie.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 34
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 87
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Wykonanie: Jajka lekko ubić z cukrem. Mleko podgrzać z margaryną i cukrem waniliowym. Dodać drożdże i wymieszać żeby się rozpuściły. Następnie dodać mąkę i ubite jajka. Wyrobić ciasto i pozostawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia. Rozwałkować je, kiedy podwoi swoją objętość, wykrawać trójkąty. Nakładać na nie nadzienie i zwijać rogaliki. Układać je na blaszce do pieczenia, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pic około 15-20 minut.