Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia z Indii Zachodnich. Dla mnie ten przepis bardzo znany w polskiej wersji, który zresztą uwielbiam. Tylko troszkę inne przyprawy.
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 521
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 298
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 521
Składniki
Ogórek obrałem, pokroiłem w plasterki. Pomidory pokroiłem w kostkę. Cebulę drobno posiekałem. Wszystkie składniki oprócz oleju i gorczycy wymieszałem. Rozgrzałem olej, uprażyłem gorczycę. Polałem składniki w misce, wymieszałem i wstawiłem na godzinę do lodówki.