Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś zmysłowego i bardzo delikatnego w smaku.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 137
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 180
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 137
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 180
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 141
Składniki
mleko roztrzep widelcem z proszkiem do pieczenia i jajkiem.Stopniowo dodawaj mąkę,aż ciasto uzyska konsystencję gęstego kremu.Odstaw na 20 minut do wyrośnięcia.W głębokiej patelni rozgrzej olej.Nakładaj łyżką porcje ciasta.Racuszki usmaż na złoty kolor z obu stron.Na każdy placek połóż rulonik zrobiony z wędzonego łososia,udekoruj cząstką cytryny.