Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pudding kokosowy z chia i marakują. Składniki na jedną porcję.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7158
Polecam.
Odsłon: 1681
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7158
Polecam.
Odsłon: 1681
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Składniki
1. W naczyniu wymieszaj mleczko kokosowe z nasionami chia (jeśli używasz miodu lub syropu z agawy również dodaj i całość wymieszaj). 2. Odstaw na 10-15 minut. 3. Po upływie czasu ponownie całość zamieszaj i przełóż do dekoracyjnej miseczki. 4. Na wierzch wyłóż marakuję. 5. Schłodź w lodówce około 1 godziny. 6. Smacznego :-)