Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 140
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1208
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5480
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6571
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 140
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1208
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5480
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6571
Składniki
cebule obrać gotować w lekko osolonej wodzie do 10 min. Wyjąć cedzakiem ostudzić delikatnie wyjąć środki. Środki cebuli fasolę dodać rozmaryn sol pieprz zmiksować na papke .Przygotowaną masę wypełniać cebule .
Żaroodporne naczynie wysmarować masłem ułożyć ćiasno .Po wierzchu posypać drobno pośiekanymi orzechami i grudkami masła . Piekarnik 200 stop. około 20 min. Może być dodatek do pieczeni !!