Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepiórki to bardzo wdzięczne ptaszki, są wyjątkowo smaczne i przygotowuje się je błyskawicznie.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 25
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 718
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3773
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 432
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 25
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 718
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3773
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 432
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Przepiórki przyprawie się solą i pieprzem, dla wilgotności włożyłam im po połówce jabłka do środka.
Rumieni się je z cebulą w wysokiej patelni, potem dodaje prażone jabłka z cynamonem- tak takie jak do ciasta, jeszcze kolendra i kumin I całość dusi 20 lub 60 minut. 20 minut jest dla tych , którym nie przeszkadza nie do końca odchodzące mięso od kości. Po 60 minutach rozpływają się w ustach, i jest to mięso w pełni uduszone. Pod koniec sos doprawia się odrobiną soli, cynamon tylko podbija smak drobiu.
Smacznego :)