Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przystawka, która doskonale nadaje się na każde przyjęcie i jest świetnym uzupełnieniem tzw. "zimnej płyty" Dodatkowo bardzo ładnie prezentuje się na stole.
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 10
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 10
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 84
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 92
Składniki
Biały serek rozrabiamy z dwiema łyżeczkami chrzanu, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie smarujemy małe kromeczki pumpernikla przygotowaną pastą. Na każda przekąskę układamy kawałeczek wędzonego łososia i dekorujemy świeżą pietruszka lub koperkiem.
Na kromeczki z pumpernikla układamy plasterki mozzarelli, a następnie każdy kawałek smarujemy pesto. Na wierzchu układamy po plasterku pomidora koktajlowego i czarnej oliwki.